Branka Pavlović, Glavni Izvršni direktor Societe Generale Montenegro nagrađena za izuzetna dostignuća u bankarstvu od strane Evropske banke za Obnovu I Razvoj (EBRD) | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Banka U Javnosti > Saopštenja za javnost > Branka Pavlović, Glavni Izvršni direktor Societe Generale Montenegro nagrađena za izuzetna dostignuća u bankarstvu od strane Evropske banke za Obnovu I Razvoj (EBRD)
Branka Pavlović, Glavni Izvršni direktor Societe Generale Montenegro nagrađena za izuzetna dostignuća u bankarstvu od strane Evropske banke za Obnovu I Razvoj (EBRD)

Branka Pavlović, Glavni Izvršni direktor Societe Generale Montenegro nagrađena za izuzetna dostignuća u  bankarstvu od strane Evropske banke za Obnovu I Razvoj

G-đa Branka Pavlović, Glavni Izvršni direktor Societe Generale Montenegro ovogodišnji je laureat nagrade „Žene u biznisu”, u kategoriji bankarstvo, koju Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) dodjeljuje za izuzetna dostignuća u bankarstvu.

Počev od 2002, Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) svake godine dodjeljuje nagradu „Žene u biznisu”. Nominacije za ovu nagradu dolaze iz svih zemalja u kojima EBRD posluje. Ove godine, bilo je ukupno 24 nominacije, a nagrade su dodijeljenje u 3 kategorije – preduzetništvo, bankarstvo i industrija.

Nagradu je G-đi Pavlović uručio G-din Jan Fisher, Zamjenik predsjednika EBRD za operativne politike, na Godišnjoj konferenciji EBRD-a u Londonu. On je u svom govoru istakao da je G-đa Pavlović, kao Glavni Izvršni direktor Societe Generale Montenegro, prepoznata kao žena koja je uspjela da neprofitabilnu banku, čiji se tržišni udio neprestano smanjivao, transformiše u najprofitabilniju banku u Crnoj Gori, sa izraženom orijentacijom prema klijentima. Naglasio je da je ona, promovišući nove vrijednosti i standarde poslovanja, vratila povjerenje klijenata i umnogome poboljšala sliku banke u javnosti. Dodao je da  je ona postala model dobrog bankara i lidera, ne samo za Societe Generale Montenegro, vec za cijelu zemlju i region.

Povodom ovog važnog događaja i za crnogorsko bankarstvo, g-din Giulio Moreno, direktor kancelarije EBRD-a u Crnoj Gori, istakao je da je G-đa Pavlović pokazala da je bankarski sektor u Crnoj Gori pokazao napor u promovisanju rodne ravnopravnosti na radnom mjestu u skladu sa standardima Evropske unije.

G-đa Branka Pavlović je u Societe Generale Montenegro došla iz Societe Generale banke Srbija I bila je jedna od prvih žena na čelu Societe Generale banke u inostranstvu.

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1214
  • GBP 1 0.8921
  • USD 1 1.1234
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.26 -0.32