Nova poslovna zgrada Societe Generale Montenegro i zvanično otvorena | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Content > Nova poslovna zgrada Societe Generale Montenegro i zvanično otvorena
Nova poslovna zgrada Societe Generale Montenegro i zvanično otvorena

Podgorica, 27.septembar 2012.

Societe Generale Montenegro je svečanom ceremonijom i zvanično otvorio svoju novu poslovnu zgradu u Bulevaru Revolucije br.17 u Podgorici. Programu otvaranja prisustvovali su predstavnici Vlade, Centralne banke  i ostalih institucija u Crnoj Gori, visoki predstavnici Societe Generale Grupe iz Francuske, Srbije, Hrvatske i Makedonije, kao i predstavnici diplomatskog kora u Crnoj Gori, brojni partneri i klijenti Societe Generale Montenegro.

Crvenu vrpcu svečano su presjekli G-din Igor Lukšić Predsjednik Vlade Crne Gore, G-din Radoje Žugić, Guverner Centralne banke, G-din Bernard David, Zamjenik Izvršnog direktora Societe Generale Grupe i g-dja Branka Pavlović, Glavni Izvršni direktor Societe Generale Montenegro.

Brojnim gostima najprije se obratio g-din Bernard David, Zamjenik Izvršnog direktora Societe Generale Grupe koji je u svom govoru  istakao da je Societe Generale u poslednjih deset godina postala jedna od najjačih bankarskih mreža, posebno u Centralnoj i Istočnoj Evropi  u kojima profesionalno  opslužuje više od 11 miliona klijenata.

G-dja Branka Pavlović, Glavni Izvršni direktor Societe Generale Montenegro je u svom obraćanju napomenula da je investicija u ovakvu poslovnu zgradu rezultat uspješnog poslovanja u prethodnom periodu:

„ Već tri godine za redom prevazilazimo ocekivan I usvojen planiran godisnji rast po svim kategorijama - ucesca na trzistu, bilansne sume, depozita, kredita, kvaliteta kreditnog portfolija, profita. Cilj nam je da u narednom periodu pored ovih kategorija raste I indeks zadovoljstva nasih klijenata I zaposlenih. Ovakva upravna zgrada je I dokaz naseg opredeljenja da svojim zaposlenima pruzimo inspirativne, moderne I kvalitetne uslove za rad. A ako se prema zaposlenima odnosimo na isti nacin na koji zelimo da se oni odnose prema nasim klijentima, onda uspeh i zadovoljstvo nasih klijenata nece izostati.

Misija Societe Generale Montenegro je da stvara konstantno bolju banku za stanovnike Crne Gore. Mi promovisemo vrednosti koje podrazumevaju otvorenost I transparentnost u komunikaciji sa klijentima I javnoscu, profesionalnu bankarsku etiku, pruzanje jednakih mogucnosti za sve, konzervativni pristup rizicima ali u isto vreme i fleksibilnost I prilagodljivost, podrsku lokalnim zajednicama ali I celokupnoj ekonomiji zemlje.“

 

Predsjednik Vlade Crne Gore G-din Igor Lukšić je u svom obraćanju gostima posebno istakao da je Societe Generale Montenegro prepoznala ekonomske izazove i uspješno odgovorila na njih.

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1214
  • GBP 1 0.8921
  • USD 1 1.1234
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.26 -0.32