Podgorička banka postala je Societe Generale banka Montenegro | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Content > Podgorička banka postala je Societe Generale banka Montenegro
Podgorička banka postala je Societe Generale banka Montenegro

Podgorica, 25. maj - Podgorička banka Societe Generale Group od danas nosi naziv Societe Generale banka Montenegro. Odluka o promjeni dosadašnjeg naziva Podgoričke banke jednoglasno je potvrđena na poslednjoj Skupštini akcionara banke.

Podgorička banka će svojim novim nazivom jasno pokazati da je dio Societe Generale-a, bankarske grupacije koja širom svijeta opslužuje više od 33 miliona klijenata. Novim imenom, Societe Generale banka Montenegro nedvosmisleno potvrđuje svoju pripadnost i ugled, ali i namjeru da kao članica prestižne grupe bude pouzdan oslonac građanima, profesionalan partner privrednim subjektima i kontinuirana podrška društvenog razvoja u Crnoj Gori.

Kao dio Societe Generale Grupe u čijem je sastavu od novembra 2005-te god, Podgorička banka je poslednjih godina značajno unaprijedila svoj imidž i poslovne aktivnosti i postala prepoznatljiva po svom univerzalnom modelu poslovanja i širokom spektru usluga namijenjenih građanima i privredi.

U svojih dvadeset ekspozitura u Podgorici, Nikšiću, Cetinju, Danilovgradu, Ulcinju, Baru, Budvi, Kotoru, Tivtu, Igalu, Kolašinu, Bijelom Polju, Beranama i Rožajama banka svakodnevno opslužuje više od  65 000 klijenata, građana i pravnih lica, a u poslednje dvije godine značajno je unaprijedila svoje proizvode i usluge i postala jedna od najprofitabilnijih banaka u Crnoj Gori. U 2010-toj godini je bila najuspješnija banka u Crnoj Gori sa najvećim ostvarenim profitom u bankarskom sektoru, a u 2011-oj godini je nastavila uzlazni trend što pokazuje da je strategija razvoja koju je banka usvojila krajem 2009-te, pravi odgovor na zahtjeve tržišta i uslove u kojima posluje. Osim profesionalne usluge svojim klijentima banka je u poslednje dvije godine podržala i značajne projekte od opšteg društvenog interesa i dokazala da je zaista društveno odgovorna kompanija posvećena razvoju lokalne zajednice.

Osim novog imena Societe Generale banka Montenegro je investirala i u novu upravnu zgradu u Podgorici, u Bulevaru Revolucije br. 17. Svi sektori banke koji su se ranije nalazili na nekoliko različitih lokacija u Podgorici sada se nalaze na jednom mjestu što će umnogome doprinijeti povećanju radne efikasnosti banke. Nova upravna zgrada je simbol pouzdanosti i stabilnosti poslovanja, kao i namjere da Societe Generale Montenegro bude značajan i dugoročan partner građanima i privredi.

Sa novim imenom i novom upravnom zgradom, nova era je pred Societe Generale bankom Montenegro. Banka će nastaviti da podržava razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u Crnoj Gori, kao i poslovanje velikih domaćih i internacionalnih kompanija, a posebna pažnja će biti posvećena povećanju kvaliteta usluga koje se nude građanima. Osnovni cilj banke je da bude birana  ne samo zbog njenih proizvoda i usluga, već i zbog posvećenosti njenih timova i posebnog odnosa prema svojim klijentima.

Nova upravna zgrada Societe Generale banke Montenegro nalazi se u Podgorici, u dijelu grada preko Morače, u Bulevaru Revolucije br. 17. U prizemlju nove upravne zgrade Societe Generale banke Montenegro je i nova ekspozitura univerzalnog tipa namijenjena poslovanju kako sa pravnim licima tako i sa građanima. Nova ekspozitura - Moskovska će biti otvorena za rad sa klijentima svakog radnog dana od 8 - 16h, a subotom od 8-13h.

Novi broj telefona banke na koji će građani svakodnevno moći da se informišu je 020 415 500.   

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1214
  • GBP 1 0.8921
  • USD 1 1.1234
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.26 -0.32