PODGORIČKA BANKA SOCIETE GENERALE GROUP IZDVOJILA 45 000 EURA ZA POMOĆ OPŠTINAMA UGROŽENIM VREMENSKIM NEPOGODAMA | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Content > PODGORIČKA BANKA SOCIETE GENERALE GROUP IZDVOJILA 45 000 EURA ZA POMOĆ OPŠTINAMA UGROŽENIM VREMENSKIM NEPOGODAMA
PODGORIČKA BANKA SOCIETE GENERALE GROUP IZDVOJILA 45 000 EURA ZA POMOĆ OPŠTINAMA UGROŽENIM VREMENSKIM NEPOGODAMA

Podgorica, 16.februar 2012. godine

Elementarne nepogode - snijeg, sniježni nanosi i olujni vjetar koji je početkom februara 2012. godine zahvatio područje Crne Gore, nanio je, nažalost, ogromnu štetu velikom broju opština.

Podgorička banka Societe Generale Group je i u prethodnom periodu donirala značajna sredstva za saniranje posledica poplava i drugih nepogoda u Crnoj Gori, pa je i u ovom teškom momentu odlučila da opredijeli značajna sredstva pomoći.

Saosjećajući sa svim građanima u ugroženim područjima, Podgorička banka Societe Generale Group izdvojila je 45 000 eura pomoći za ublažavanje posledica ove ozbiljne i neočekivane elementarne nepogode. Osim direktne pomoći opštinama, Podgorička banka je značajan iznos donirala  posredstvom Udruženja Banaka u Crnoj Gori.

Imajući u vidu ozbiljnost stuacije i neophodnog hitnog djelovanja, kako bi se najugroženijem stanovništvu odmah obezbijedila pomoć, Podgorička banka je ovu finansijsku podršku namijenila građanima najugroženijih opština u Crnoj Gori.

U Banci je otvoren i poseban račun za pomoć u ublažavanju posledica od sniježnih padavina i olujnih vjetrova na koji svi zaposleni banke, kao i gradjani, mogu donirati sredstva.

Koristimo priliku da pozovemo sve, kompanije i pojedince, koji žele da pomognu građanima u ugroženim područjima da svoju pomoć uplate na račun banke 550-12970-70.

Svaki, pa i najmanji iznos je dobrodošao i doprinijeće otklanjanju posledica i, nadamo se, brzom oporavku ugroženih opština i normalizovanju života i rada u Crnoj Gori.

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1095
  • GBP 1 0.9034
  • USD 1 1.1215
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.36 -0.37