U Sedmici građanske solidarnosti, zaposleni u Societe Generale Montenegro donirali pola tone hrane socijalno najugroženijim djelovima stanovništva I organizovali akcije čišćenja I sadnje zelenila | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Novosti > U Sedmici građanske solidarnosti, zaposleni u Societe Generale Montenegro donirali pola tone hrane socijalno najugroženijim djelovima stanovništva I organizovali akcije čišćenja I sadnje zelenila
U Sedmici građanske solidarnosti, zaposleni u Societe Generale Montenegro donirali pola tone hrane socijalno najugroženijim djelovima stanovništva I organizovali akcije čišćenja I sadnje zelenila

Podgorica, 12.jun 2012.

U sklopu Sedmice građanske solidarnosti (Citizen Commitment Week) koja se svake godine početkom juna, obilježava u svim Societe Generale bankama u svijetu, zaposleni Societe Generale banke Montenegro organizovali su I ove godine niz humanih I volonterskih akcija.

Ne samo da je Societe Generale Montenegro poznata kao banka koja u svom poslovanju njeguje principe društvene odgovornosti, već su I svi zaposleni u banci svjesni značaja građanske solidarnosti I volontiranja, što su I ove, kao I prethodnih godina dokazali na djelu.

Zaposleni u banci organizovali su tri zasebne akcije tokom kojih su pokazali svoju humanost I spremnost da budu od pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

U akciji prikupljanja hrane za socijalno najugroženije porodice u Crnoj Gori, zaposleni banke su prikupili više od pola tone hrane. Hrana će tokom naredne sedmice, posredstvom organizacije Banka hrane u Crnoj Gori, biti donirana porodicama u Podgorici, Nikšiću, Bijelom Polju, Beranama, Rožajama, Baru, Ulcinju I Herceg Novom, odnosno “Udruženju oboljelih od multipleks skleroze”.

Zaposleni u banci takođe su organizovali čišćenje dvorišta I sadnju zelenila u dvorištu vrtića “Poletarac” koja je u sklopu javne predškolske ustanove “Đina Vrbica”.

Direktorka javne predškolske ustanove vrtića “Djina Vrbica”, g-dja Nataša Tomović zahvalila je banci I njenim zaposlenima na organizovanoj akciji I doniranom zelenilu, ističući da:

“… Societe Generale Montenegro I njeni zaposleni već godinama daju primjer kompanije koja vodi računa o očuvanju životne sredine, njegovanju zdravih stilova života, kao I promovisanju ovih vrijednosti među najmlađima.”

Da bi dokazali da ne vode samo računa o najmlađoj populaciji I njihovim potrebama, zaposleni u banci su u klubu penzionera Mjesne zajednice “19.decembar” u Podgorici, organizovali turnir u šahu sa penzionerima I tom prilikom donirali klubu šahovske table.

Za volonterske akcije zaposlenih, kao I donaciju stimulativnih soba u pet osnovnih škola u Podgorici, a u okviru kampanje “Govorimo o mogućnostima” , Societe Generale banka nagrađena je, krajem prošle godine, specijalnim priznanjem “ ISKRA” za doprinos inkluzivnom obrazovanju. Zahvaljujući Societe Generale banci, po prvi put u Crnoj Gori, učenici u pet osnovnih škola u Podgorici su dobili priliku da se zajedno igraju u posebno opremljenom prostoru u okviru svojih škola. Radi se o prostorijama koje su opremljene tako da stimulišu sveukupan kognitivni, emocionalni, fizički i socijalni razvoj djece.

 

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1095
  • GBP 1 0.9034
  • USD 1 1.1215
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.36 -0.37