UMJESTO OSMOMARTOVSKIH POKLONA SOCIETE GENERALE MONTENEGRO DONIRALA SREDSTVA I ORGANIZOVALA PREDAVANJA NA TEMU ZDRAVLJA ZENA | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Content > UMJESTO OSMOMARTOVSKIH POKLONA SOCIETE GENERALE MONTENEGRO DONIRALA SREDSTVA I ORGANIZOVALA PREDAVANJA NA TEMU ZDRAVLJA ZENA
UMJESTO OSMOMARTOVSKIH POKLONA SOCIETE GENERALE MONTENEGRO DONIRALA SREDSTVA I ORGANIZOVALA PREDAVANJA NA TEMU ZDRAVLJA ZENA

Podgorica, 6.mart 2013.god

Povodom predstojećeg praznika 8.marta, Dana žena, Societe Generale Montenegro je umjesto kupovine osmomartovskih  poklona za koleginice zaposlene u banci, donirala 2000 eura u humanitarne svrhe.

Donacija će biti uplaćena organizaciji “Zdrava Donna Montenegrina” koja već nekoliko godina prikuplja sredstva za nabavku medicinskih aparata namijenjenih zdravstvenim centrima u Crnoj Gori I biće iskorišćena za nabavku opreme za Onkološku kliniku pri Kliničkom centru Crne Gore.

U saradnji sa udruženjem “Zdrava Donna Montenegrina”, Societe Generale Montenegro je organizovala niz predavanja za sve žene zaposlene u banci.

Predavanja na temu zdravlja žene odnosno prevencije I liječenja raka dojke održali su za sve žene zaposlene u banci: doktor Nebojša Crnogorac i doktorka Jadranka Lakićević iz Kliničkog centra Crne Gore, kao I aktivistkinje udruženja “Zdrava Donna Montenegrina” Marina Perković, Dijana Laković I Dragana Todorović. Oni su objasnili metode ranog otkrivanja i liječenja ove bolesti, kao I glavne faktore rizika.

Kako su predavanja bila interaktivna svi prisutni su postavljali pitanja I diskutovali sa doktorima koji su još jednom naglasili potrebu da se prema svom zdravlju odnosimo sa pažnjom radi kvalitetnijeg budućeg života, kao i života svojih porodica.

I prošle godine, povodom 8.marta, žene zaposlene u banci odrekle su se svojih osmomartovskih poklona pa je banka novčani iznos opredijelila organizaciji “Sigurna ženska kuća” I time pomogla njihovu akciju prikupljanja sredstava za kupovinu stana za smještaj žena I djece žrtava porodičnog nasilja.

 

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1095
  • GBP 1 0.9034
  • USD 1 1.1215
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.36 -0.37