Banka godine | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Novosti > Banka godine
Banka godine

Podgorica, 3. decembar 2015

SOCIETE GENERALE BANKA MONTENEGRO - BANKA GODINE U CRNOJ GORI

 

Societe Generale banka Montenegro dobitnik je nagrade Banka godine u Crnoj Gori, koju tradicionalno dodjeljuje svjetski poznat i uticajan finansijski magazin The Banker, u izdanju Financial Times Grupe.

Na ceremonijalnoj dodjeli u Londonu, 2. decembra, nagrada je uručena predsjedniku Odbora direktora Miloradu Katniću i zamjeniku izvršnog direktora  Franck De-Giorgio-u. 

Magazin The Banker, u izdanju Financial Times Grupe, jedan je od najuticajnijih finansijskih časopisa u svijetu, koji se čita u više od 180 zemalja. Od 1926. godine, The Banker objavljuje globalne finansijske podatke namijenjene finansijskim stručnjacima i menadžerima. Priznanje koje magazin dodjeljuje  bankama smatra se jednim od  najprestižnijih bankarskih nagrada u svijetu.

" Po treći put, Societe Generale banka Montenegro je proglašena bankom godine u Crnoj Gori. Prvi put 2012. godine, potom  2014. i ove, 2015. godine. Priznanje magazina The Banker je potvrda da smo u godinama napornog rada napredovali i postigli uspjeh. Uspjeh, koji se ogleda u kontinuiranom rastu odnosa s klijentima u svim segmentima, odnosno u povećanom broju novih klijenata, kao i  u tržišnom udjelu u bankarskim uslugama. Nagrada je podsticaj u našim daljim naporima da budemo i ostanemo vodeća banka za odnos sa klijentima na crnogorskom tržištu“, rekao je Katnić na svečanoj dodjeli nagrada. 

Nagrada Banka godine u Crnoj Gori se pridružuje dosadašnjim međunarodnim i nacionalnim nagradama i priznanjima. Među njima je i ovogodišnja nagrada uglednog magazin Euromoney, koji je  proglasio najboljom bankom u Crnoj Gori, dodijelivši joj Nagradu za izuzetnost 2015 (Award for Excellency 2015). Istu nagradu Banka je dobila i 2012. godine.

Sve ove nagrade su rezultat misije Banke da bude izabrana zbog predanosti svojih timova, posebnog odnosa sa klijentima i kvalitetnih proizvoda i usluga. 

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1214
  • GBP 1 0.8921
  • USD 1 1.1234
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.26 -0.32