Banka dobitnik dvije UPCG nagrade za društvenoodgovorno poslovanje | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Novosti > Banka dobitnik dvije UPCG nagrade za društvenoodgovorno poslovanje
Banka dobitnik dvije UPCG nagrade za društvenoodgovorno poslovanje

Societe Generale Montenegro ove godine je dvostruko nagrađena od strane Unije poslodavaca Crne Gore (UPCG) za dosljedno sprovođenje društveno odgovorne prakse u svakodnevnom poslovanju banke. 
Konkurs koji Unija poslodavaca redovno sprovodi svake godine predstavlja nastavak aktivnosti UPCG u okviru projekta „Društveno-odgovorno poslovanje za sve“.
Komisija UPCG vodila se kriterijumima koji se odnose na održivost predstavljenih projekata, njihovu inovativnost i ostvareni uticaj na sve uključene strane pa je Societe Generale banka Montenegro ove godine nagrađena u okviru dvije kategorije - „briga za zajednicu“ i „briga za zaposlene“. 

Nagrade je, u ime banke, primio g.Milorad Katnić, predsjednik Odbora direktora, koji je tom prilikom izjavio:
"Zadovoljstvo mi je što ponovo primam ovu nagradu, u ime Societe Generale banke Montenegro. I ove godine naša banka dala je doprinos našoj zajednici kroz brojne donacije koje smo usmjerili zdravstvenim institucijama kao i školama i vrtićima u Crnoj Gori.Trudićemo se i dalje da među privrednim subjektima i građanima širimo svijest da smo svi dio naše zajednice i da bi svi u skladu sa svojim mogućnostima trebalo da doprinesemo boljim uslovima života i rada."

Pravo učešća na Konkursu Unije poslodavaca imali su svi privredni subjekti koji posluju u Crnoj Gori, bez obzira na članstvo u UPCG, a svečana dodjela nagrada organizovana je u sklopu događaja „Jaka privreda – uspješna Crna Gora“.

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1215
  • GBP 1 0.8832
  • USD 1 1.1187
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.24 -0.31