Banka nagradjena UPCG nagradom za društveno odgovorno poslovanje | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Novosti > Banka nagradjena UPCG nagradom za društveno odgovorno poslovanje
Banka nagradjena UPCG nagradom za društveno odgovorno poslovanje

Societe Generale banka Montenegro i ove godine je laureat nagrade koju za društveno odgovorno poslovanje dodjeljuje Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG). Cilj ove nagrade je promovisanje primjera dobre prakse društveno odgovornog poslovanja u Crnoj Gori, kao i preduzeća koja takvu praksu primjenjuju u svom svakodnevnom radu.
Banka je ove godine nagradu dobila u kategoriji « Briga za zajednicu » čime je još jednom potvrđen njen značajan doprinos na polju društvene odgovornosti u Crnoj Gori.

Nagradu je u ime banke primio g.Milorad Katnić, predsjednik Odbora direktora koji je tom prilikom izjavio:

« Veoma mi je drago što je Societe Generale banka Montenegro dobila još jednu u nizu nagrada za društveno odgovorno poslovanje.
Kada ovakva priznanja primamo svake godine, sigurni smo da naša banka na svom putu društvene odgovornosti nikako ne posustaje, već naprotiv – nastavlja da daje svoj puni doprinos boljem i kvalitetnijem životu svih nas u našoj zajednici.

Nagrada u kategoriji « Briga za zajednicu » dokazuje baš ono što naša banka i njeni zaposleni i žele - da budu oslonac i podrška svima u našoj zajednici, ne samo u pogledu bankarskih usluga već i u pogledu pažnje, ljudske brige i solidarnosti. Zadovoljstvo nam je što je Societe Generale banka Montenegro i ove godine pomogla u opremanju škola računarskom opremom, što je donirala predškolskim ustanovama, domovima zdravlja i bolnicama širom Crne Gore. Naša banka će sigurno nastaviti sa svojom društveno odgovornom misijom za dobrobit svih nas. «

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1215
  • GBP 1 0.8832
  • USD 1 1.1187
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.24 -0.31