Banka podržala Međunarodni podgorički sajam knjiga i obrazovanja | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Novosti > Banka podržala Međunarodni podgorički sajam knjiga i obrazovanja
Banka podržala Međunarodni podgorički sajam knjiga i obrazovanja

Societe Generale banka Montenegro podržala je ovogodišnji Međunarodni podgorički sajam knjiga i obrazovanja koji se ove godine održava pod sloganom „IMAMO SVIJET ZA TEBE“ i traje do 9. maja. Ove godine na sajmu će se, osim brojnih izlagača i autora, kroz saradnju sa Ministarstvom prosvjete, predstaviti i dvanaest srednjih škola, od čega deset stručnih i dvije gimnazije što je u skladu sa dugoročnim nastojanjem banke da podržava obrazovanje i podstiče unapređenje nastave u školama.

Imajući u vidu veliki značaj ovog sajma, kao i činjenicu da sajam iz godine u godinu privlači sve više posjetilaca i izlagača, a posebno sve mlađu čitalačku publiku, uvjereni smo da će i ove godine sajam biti izuzetno uspješan na opšte zadovoljstvo organizatora i čitalaca.

S obzirom da je ovo ujedno i sajam obrazovanja, svim posjetiocima, učenicima i studentima, od 13 do 27 godina starosti, Societe Generale banka Montenegro će omogućiti besplatno otvaranje i korišćenje FUN CLUB paketa proizvoda za mlade koji sadrži: transakcioni račun, MasterCard Debit karticu (uz mogućnost besplatnog podizanja gotovine na bankomatima Societe Generale banke Montenegro i 4 besplatna podizanja mjesečno na bankomatima svih ostalih banaka u Crnoj Gori), SMS info servis, SMSCONTO servis, SOGeMOBILE mobilno bankarstvo i UNIQA kartično osiguranje.

Ovaj paket je besplatan dok god korisnik ne napuni 27 godina ili zasnuje radni odnos.

Tokom sajma posjetioci će moći da isprobaju i prednosti SOGeMOBILE mobilnog bankarstva na štandu banke, kao i da otvore FUN CLUB paket i SOGeMOBILE na licu mjesta, odnosno u ekspozituri banke u Delta City šoping centru.

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1214
  • GBP 1 0.8921
  • USD 1 1.1234
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.26 -0.32