Banka sponzor glavne nagrade na Hakatonu | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Novosti > Banka sponzor glavne nagrade na Hakatonu
Banka sponzor glavne nagrade na Hakatonu

Societe Generale banka Montenegro podržaće ovogodišnji HAKATON na način što će obezbijediti glavnu novčanu nagradu u iznosu od 3000€ za najbolje rješenje po ocjeni stručnog žirija.

Softverska kompanija „Logate“ i digitalna zajednica Crne Gore „Digitalizuj.me“ organizuju  jubilarni, peti Hakaton, koji će se održati od 26. do 28. maja u Almara Beach Club u Tivtu. Hakaton je događaj namijenjen programerima, projekt menadžerima, grafičkim i interfejs dizajnerima, kao i svim kreativcima koji se bave kreiranjem aplikacija.

Naziv ovogodišnjeg Hakatona je „Hakuj turizam“.

To znači da učesnici već mogu razmišljati o interesantnim konceptima, hardveru, softveru, korisničkom iskustvu i upotrebljivosti potencijalnog rješenja. Kako bi svi bili ravnopravni, konkretne detalje, odnosno materijale koje će biti potrebno integrisati u rješenja i služiti kao inspiracija, takmičari dobijaju prvog dana Hakatona od strane organizatora.  Osam planiranih timova (od dvoje do četvoro ljudi po timu), moći će iskoristiti sve što tehnologija danas dozvoljava i napraviti nešto što može pomoći promociji turizma u Crnoj Gori”, istakli su organizatori.

U ime Societe Generale banke Montenegro, zadovoljstvo zbog organizacije petog Hakatona iskazao je Mile Grbin, direktor Sektora marketinga : “Svaki hakaton ima za cilj dijeljenje znanja, usvajanje novih vještina, sticanje iskustva, povezivanje sa drugim programerima i ljubiteljima novih tehnologija. Zadovoljstvo mi je što Societe Generale banka Montenegro dodjeljuje glavnu nagradu jer je to potvrda da podstičemo znanje, razvijanje vještina u oblasti savremenih tehnologija kao i pronalaženje novih načina za promovisanje, u ovom slučaju prirodnih ljepota, a time i turizma što je i tema ovog jubilarnog Hakatona.

Pobjednički tim Hakatona učestvovaće i na Spark.me Startup takmičenju čime dobija šansu da, ukoliko pobijedi, učestvuje i na konferenciji TechCrunch Disrupt u San Francisku (18-20. septembra 2017).

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1214
  • GBP 1 0.8921
  • USD 1 1.1234
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.26 -0.32