Banka godine u Crnoj Gori | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Novosti > Banka godine u Crnoj Gori
Banka godine u Crnoj Gori

London, 27. novembra 2014.godine

SOCIETE GENERALE BANKA MONTENEGRO PROGLAŠENA BANKOM GODINE 

Societe Generale banka Montenegro dobitnik je priznanja Banka godine u Crnoj Gori koju tradicionalno dodjeljuje svjetski uticajan finansijski magazin „The Banker“, u izdanju Financial Times Group-e.

Nagrada Banka godine je uručena izvršnom direktoru Banke gospođi Branki Pavlović i zamjeniku glavnog izvršnog direktora gospodinu Franck De-Giorgio-u , na svečanoj ceremoniji, u Londonu, u četvrtak 27. novembra.

„Ova prestižna nagrada za banku godine je potvrda našeg uspjeha, a uspjeh se dešava onda kada ostvarite konkurentsku prednost na tržištu, postanete siguran oslonac za klijente i partnere i steknete njihovo povjerenje. Taj uspjeh se postiže profesionalizmom i kvalitetom koje pokreće  kreativni duh, inovativnost i zajedništvo. The Banker nagrada potvrđuje reputaciju Societe Generale banke Montenegro kao jedne od vodećih banaka u Crnoj Gori, čiji je trud prepoznatljiv i van granica naše zemlje“, rekla je Pavlović.

Ova nagrada se dodjeljuje na osnovu inicijativa preduzetih u odnosu sa klijentima, strategije razvoja novih kanala, kvantitativnih pokazatelja, aktive i adekvatnosti kapitala.

Stručni žiri The Banker-a je bio impresioniran SOŽE banking servisom za male i korporativne klijente, kao i inovativnim servisom SMSConto koji klijentima obezbjeđuje informaciju o svojim mjesečnim računima i plaćanje tih računa putem SMS poruke. Takođe, žiri je pohvalio inovativnu MasterCard LaRata karticu koja omogućava klijentima plaćanje računa na više rata, bez kamate.

Magazin The Banker, u izdanju Financial Times Group-e, je među najuticajnijim finansijskim časopisima na svijetu, a čitan je u više od 180 zemalja. Još od 1926. godine, The Banker objavljuje globalne finansijske informacije namijenjene finansijskim ekspertima i menadžerima. Priznanje koje časopis dodjeljuje bankama, smatra se jednim od najprestižnijih svjetskih bankarskih nagrada.

Ovogodišnja nagrada se pridružuje prethodnim internacionalnim i domaćim nagradama i priznanjima, od kojih izdvajamo proglašenje za Banku godine 2012. od magazina The Banker  i Nagrada za izuzetnost 2012. godine od uglednog finansijskog magazina Euromoney. Direkcija Agencije za izbor najmenadžera i kompanija BiH, Jugoistočne i Srednje Evrope je u julu 2013. godine proglasila Societe Generale banku Montenegro najuspješnijom bankom u regionu.

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1214
  • GBP 1 0.8921
  • USD 1 1.1234
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.26 -0.32