Beskontaktno plaćanje MasterCard karticama i stikerima | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Novosti > Beskontaktno plaćanje MasterCard karticama i stikerima
Beskontaktno plaćanje MasterCard karticama i stikerima

Podgorica, 13. maj 2015

BESKONTAKTNO PLAĆANJE MASTERCARD KARTICAMA I STIKERIMA 

 

Societe Generale banka Montenegro u svojoj ponudi odnedavno ima i beskontaktnu opciju plaćanja, bez potrebe za unošenjem PIN-a, za sve iznose ispod 15 €. Ovaj brz i jednostavan način trgovine omogućavaju Visa PayVawe kartice, kao i MasterCard Debit i Master Card Debit Gold kartice i stikeri, izdati od Societe Generale banke Montenegro.

Dovoljno je primaći karticu ili stiker blizu POS terminala koji podržava beskontaktno plaćanje i transakcija je završena u roku od nekoliko sekundi. Kartice sa beskontakntom opcijom se mogu dobiti sa reizdavanjem.

Da bi klijent dobio stiker sa opcijom beskontaktnog plaćanja  mora biti vlasnik Master Card Debit kartice ili Master Card Debit Gold kartice. Stikeri pružaju jednaku mogućnost beskontaktnog plaćanja kao i  beskontaktna kartica, ali samo na POS aparatima. Stikerom se ne može podići gotovina na bankomatima. Sam platni stiker na sebi ima samoljepljivu traku koja omogućava da stiker prilijepite na predmet koji vam je uvijek pri ruci (telefon, privezak).

Kartice i stikeri sa beskontaktnom opcijom omogućavaju brzu i efikasnu transakciju, koja odgovara i kljentima i trgovcima. Ova novina u ponudi je ishod nastojanja Societe Generale banke Montenegro da prati moderne trendove bankarskih tehnologija i izađe u susret svakodnevnim potrebama svojih klijenata. 

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1214
  • GBP 1 0.8921
  • USD 1 1.1234
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.26 -0.32