Zelena akcija na Ćemovskom polju | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Novosti > Zelena akcija na Ćemovskom polju
Zelena akcija na Ćemovskom polju

Podgorica, 17. novembar 2015

PODRŠKA AKCIJI REVITALIZACIJE ĆEMOVSKOG POLJA

 

Societe Generale banka Montenegro podržala je zajedničku akciju revitalizacije Ćemovskog polja, na predlog preduzeća Zelenilo. Akciju je realizovalo Zelenilo d.o.o. u okviru kampanje Budi odgovoran, u saradnji sa Ministarstvom finansija, Poreskom upravom i nevladinim organizacijama NVO Ozon i Green Home.

Obnova zelene površine omogućena je finansijskim sredstvima prikupljenim kroz kampanju Vlade Crne Gore, kojom se polovina vrijednosti kazni za sivu ekonomiju, izrečenih po prijavama građana, ulaže u projekte od opšteg društvenog značaja. Svoj doprinos, Banka je dala nabavkom sadnog materijala i zamjenom starih stabala za nova.

Societe Generale banka Montenegro već godinama nastoji da podigne svijest o očuvanju životne sredine, investiranju u strukturu, zelene površine, kao i važnosti volonterskih akcija zaposlenih.

Societe Generale Grupa, čija je banka članica, razvila je aktivan pristup u zaštiti životne okoline u svim zemljama u kojima je prisutna. U skladu sa ovim pristupom finansirala je više ekoloških projekata u zemljama u kojima posluje, i to u različitim oblastima: u razvoju obnovljivih izvora energije (izrada vjetrenjača, realizacija projekata za iskorišćavanje solarne energije kao i energije iz recikliranog otpada), transportu bez zagađenja, kao i u oblasti pošumljavanja. Kao Grupa sa velikim brojem zaposlenih i ogromnom infrastrukturom, Societe Generale sprovodi kontinuirane napore da smanji i kontroliše emisiju ugljenika koja proističe iz poslovanja kompanije, kao što je potrošnja električne energije, korišćenje službenih vozila, potrošnja hartije i recikliranje otpada. 

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1095
  • GBP 1 0.9034
  • USD 1 1.1215
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.36 -0.37