GLAVNI IZVRŠNI DIREKTOR SOCIETE GENERALE MONTENEGRO BRANKA PAVLOVIĆ - NAJBOLJI MENADŽER U BANKARSTVU; SOCIETE GENERALE MONTENEGRO – NAJBOLJA BANKA | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Novosti > GLAVNI IZVRŠNI DIREKTOR SOCIETE GENERALE MONTENEGRO BRANKA PAVLOVIĆ - NAJBOLJI MENADŽER U BANKARSTVU; SOCIETE GENERALE MONTENEGRO – NAJBOLJA BANKA
GLAVNI IZVRŠNI DIREKTOR SOCIETE GENERALE MONTENEGRO BRANKA PAVLOVIĆ - NAJBOLJI MENADŽER U BANKARSTVU; SOCIETE GENERALE MONTENEGRO – NAJBOLJA BANKA

Sarajevo, 04.jul 2013.god

U Sarajevu je u prisustvu nekoliko stotina najuspješnijih menadžera i velikog broja privrednih, političkih i javnih ličnosti iz regiona, održana dvadesetosma po redu ceremonija izbora najmenadžera i najkompanija Jugoistočne i Srednje Evrope.

Nagrade su dodijeljene najuspješnijim kompanijama i menadžerima koji su ostvarili izvanredne uspjehe u svojim djelatnostima, a takođe doprinijeli i stvaranju povoljnijeg poslovnog ambijenta u svojim zemljama i regionu Jugoistočne i Srednje Evrope. Dobitnici priznanja su privrednici i kompanije, koji su zabilježili izuzetne rezultate u bankarstvu, investicijama, proizvodnji, trgovini, informacionim tehnologijama i uslužnim djelatnostima.

Societe Generale Montenegro prepoznata je kao najuspješnija banka u regionu, dok je Glavni Izvršni direktor banke Branka Pavlović dobitnik priznanja za najuspješnijeg menadžera u bankarstvu.

U obrazloženju nagrade navedeno je da je g. Branka Pavlović uspjela da neprofitabilnu banku transformiše u jednu od najuspješnijih banaka u Crnoj Gori i regionu, dok je Societe Generale Montenegro povećala učešće na tržištu u svim segmentima i povratila povjerenje svojih klijenata što se posebno ogleda u rastu depozita od 70% koliko je zabilježeno u prethodnoj godini.

„ Societe Generale Montenegro je još jednom potvrdila da je uspeh koji smo ostvarili u Crnoj Gori vidljiv i u celom regionu. Ja sam jako srećna i zadovoljna zbog toga.“ – izjavila je CEO Branka Pavlović brojnim novinarima koji su pratili ceremoniju dodjele nagrada.

U organizaciji Direkcije Agencije za izbor najmenadžera BiH, Jugoistočne i Srednje Evrope održana je i poslovna konferencija čija tema je bila Regionalna privredna saradnja i održiv razvoj u kojoj je učestvovao veliki broj menadžera i političkih ličnosti iz svih zemalja regiona.

Za dobitnike nagrada organizovan je prijem u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine, a nagrađenima je čestitao Predsjednik Predsjedništva g. Bakir Izetbegović koga je CEO Branka Pavlović informisala o zastupljenosti Societe Generale Grupe u regionu kao i o načinu regionalnog praćenja klijenata i investitora.

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1214
  • GBP 1 0.8921
  • USD 1 1.1234
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.26 -0.32