SOCIETE GENERALE BANKA MONTENEGRO SPONZOR CRNOGORSKOG NARODNOG POZORIŠTA I U SEZONI 2014/2015 | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Novosti > SOCIETE GENERALE BANKA MONTENEGRO SPONZOR CRNOGORSKOG NARODNOG POZORIŠTA I U SEZONI 2014/2015
SOCIETE GENERALE BANKA MONTENEGRO SPONZOR CRNOGORSKOG NARODNOG POZORIŠTA I U SEZONI 2014/2015

Societe Generale banka Montenegro ponosni je sponzor Crnogorskog narodnog pozorišta i u sezoni 2014/2015. Societe Generale Montenegro je višegodišnji i tradicionalni sponzor pozorišta još od 2011.godine kada je po prvi put ustanovljeno ovo uspješno partnerstvo. Partnerstvo banke i Crnogorskog narodnog pozorišta primjer je kvalitetne saradnje biznis sektora sa kulturnim institucijama.

Societe Generale banka Montenegro već je prepoznata kao društveno odgovorna kompanija koja podržava značajne projekte iz oblasti kulture, obrazovanja i šireg društvenog interesa.

«  Zadovoljstvo nam je što je Societe Generale Montenegro i ove godine ponosni sponzor Crnogorskog narodnog pozorišta i uvjereni smo da će naša banka kao i prethodnih godina dati svoj pečat ne samo ovoj pozorišnoj sezoni, već će biti primjer promotera pozorišnog i kulturnog stvaralaštva koji treba slijediti i u narednim godinama. » - rekla je u ime Societe Generale banke Montenegro Slađana Radović.

 Povodom nastavka uspješne saradnje banke i pozorišta direktor Crnogorskog narodnog pozorišta Janko Ljumović izjavio je : « Saradnja profitnog sektora sa sektorom kulture je od značaja za razvoj savremenih koncepata umjetničke i kulturne produkcije. Takav globalni trend, ali i potreba u našem partnerstvu svjedoči da i u Crnoj Gori postoje partneri koji promovišu na dobar način vezu kulture i biznisa. »

Societe Generale Montenegro i Crnogorsko narodno pozorište omogućili su posebnu povoljnost za klijente banke. Svim klijentima banke koji karte za pozorišne predstave budu plaćali karticama izdatim od Societe Generale Montenegro pozorište će odobriti 20% popusta na cijenu karata.

 

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1214
  • GBP 1 0.8921
  • USD 1 1.1234
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.26 -0.32