Banka donirala opremu Kliničkom centru Crne Gore | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Novosti > Banka donirala opremu Kliničkom centru Crne Gore
Banka donirala opremu Kliničkom centru Crne Gore

Podgorica, 27. februar 2014.god

Societe Generale Montenegro donirala je Kliničkom centru Crne Gore opremu u vrijednosti 10 000 eura. Imajući u vidu da obezbjeđenje optimalne zdravstvene zaštite u Kliničkom centru zahtijeva stalno unapređenje i razvoj kapaciteta, banka je odlučila da donira četiri specijalna bolnička kreveta za potrebe Klinike za ginekologiju i akušerstvo i Interne klinike. Dva su opredijeljenja za „pripremnu sobu“ Porodilišta, a dva za Kabinet za endoskopiju.

Prilikom uručenja ove vrijedne donacije g. Radule Raonić direktor Komercijalne divizije Societe Generale Montenegro izjavio je : « Societe Generale banka Montenegro kao društveno odgovorna kompanija u kontinuitetu učestvuje u sprovođenju različitih akcija od opšteg interesa što predstavlja jednu od naših osnovnih strateških opredjeljenja. Prepoznavši stalno nastojanje Kliničkog centra Crne Gore da dodatno poboljša i unaprijedi kvalitet zdravstvenih usluga ovu donaciju opredjeljujemo njima, odnosno cijenjenim korisnicima njihovih usluga, čime i u godini kada slavimo 150 godina od postojanja Societe Generale-a stavljamo u prioritet našeg djelovanja pored klijenata i zaposlenih i opšti društveni interes. »

Direktor Kliničkog centra Crne Gore dr Milan Mijović je u ime najveće medicinske institucije u Crnoj Gori Societe Generale banci Montenegro uručio zahvalnicu, izrazivši zadovoljstvo što je ovaj zdravstveni centar obogatio svoja odjeljenja Porodilišta i Poliklinike vrijednom opremom:

« Klinički centar Crne Gore nastavlja sa velikom akcijom donacija koja će, nadamo se i u 2014. godini, omogućiti da naši osiguranici dobiju najkvalitetniju  opremu i da naši kvalitetni ljekari mogu pružiti vrhunsku zdravstvenu uslugu. U tom cilju i velika akcija naših partnera Societe Generale banke Montenegro kao jednog od strateških partnera Kliničkog centra je ovom ozbiljnom donacijom doprinijela da naši osiguranici, naši zaposleni imaju kvalitetnije uslove za rad i kvalitetnije aparate. Želim da se zahvalim u ime svih zaposlenih, u ime osiguranika i u svoje lično ime i nadam se da će ove akcije i u budućnosti postati tradicija. »

Societe Generale Montenegro je ovom donacijom željela da doprinese kontinuiranom nastojanju Kliničkog centra da građanima pruži visoko kvalitetnu zdravstvenu zaštitu prateći savremene trendove u razvoju tehnologija dijagnostike i liječenja.

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1095
  • GBP 1 0.9034
  • USD 1 1.1215
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.36 -0.37