Donacija svim osnovnim školama | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Novosti > Donacija svim osnovnim školama
Donacija svim osnovnim školama

SOCIETE GENERALE BANKA MONTENEGRO DONIRALA SVIM OSNOVNIM ŠKOLAMA PRIRUČNIK ZA UNAPREĐENJE NASTAVE SA TALENTOVANOM I DAROVITOM DJECOM

 

Societe Generale banka Montenegro donirala je svim osnovnim školama u Crnoj Gori priručnike za unapređenje nastave sa talentovanim i darovitim učenicima, izdanje Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva.

Ovi priručnici treba da pomognu nastavnom kadru u prepoznavanju talentovanih učenika, u praćenju i evaluaciji dostignuća učenika. Banka je prepoznala potrebu da se podrži razvoj talentovanih učenika u obrazovnom sistemu jer su oni temelj bržeg i uspješnijeg društvenog razvoja.

« Priručnik je nastao na temelju razmišljanja o tome kako da se postojeće stanje pristupa i podrške darovitim učenicima u našim školama unaprijedi. Ovo je prvi priručnik ovog tipa kod nas, ali i u okruženju », kazala je direktor Zavoda za udžbenike Zoja Lalović.

U Priručniku su dati i upitnici za nastavnike, učenike i roditelje koji se mogu koristiti u procesu identifikacije darovite djece, kao i tabelarni pregledi tipova darovitih učenika, vidova podrške, obrazovnih potreba i mogućih problema u školovanju darovitih.

Ova donacija, koju je Banka realizovala u saradnji sa Ministarstvom prosvjete i Zavodom za udžbenike i nastavna sredstva - Podgorica, samo je jedna od akcija kojima se teži dati podrška obrazovnom sistemu u Crnoj Gori. Do sada je Societe Generale banka Montenegro već donirala prve inkluzivne stimulativne sobe u pet osnovnih škola u Podgorici  i više od 800 priručnika za rad sa djecom biće distribuirano osnovnim školama kako bi spremno dočekale početak nastave naredne školske godine.

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1095
  • GBP 1 0.9034
  • USD 1 1.1215
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.36 -0.37