Ekspozitura na Zabjelu na novoj lokaciji | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Novosti > Ekspozitura na Zabjelu na novoj lokaciji
Ekspozitura na Zabjelu na novoj lokaciji

Podgorica, 27. februar 2015.

EKSPOZITURA NA ZABJELU NA NOVOJ LOKACIJI

Ekspozitura Societe Generale banke Montenegro na Zabjelu će od ponedjeljka, 2. marta 2015, raditi na novoj lokaciji, u Ulici kralja Nikole 323. Novi prostor doprinijeće poboljšanju kvaliteta usluga za klijente, na mnogo ljepšoj i pristupačnijoj lokaciji, kao i u dvostruko većem prostoru nego na staroj lokaciji.

Ekspozitura je rađena u skladu sa standardima Societe Generale grupe. Između ostalog,  prilagođena je potrebama osoba sa posebnim potrebama. Pristupna rampa na ulazu omogućiće lak pristup osobama sa invaliditetom, dok će orjentacioni plan za slabovide i slijepe osobe omogućiti lakše snalaženje u prostoru. Za osobe sa potpunim oštećenjem vida su realizovani i natpisi sa reljefnim crtama, na Brajevom pismu, pomoću kojih će se lako upoznati sa prostorom ekspoziture.

Ekspozitura na novoj lokaciji će raditi po već ustaljenom radnom vremenu od 8.30 do 16 časova radnim danima, a subotom od 8 do 13 časova. Posljednji radni dan ekspoziture na staroj lokaciji, u Ulici kralja Nikole 304 je petak 27.februar.

Societe Generale banka Montenegro ima 20 ekspozitura. Razvoj svojih usluga temelji na gradnji odnosa sa klijentima i konstantno teži da unaprijedi kvalitet svojih usluga. Upravo zbog takvog odnosa je i proglašena Bankom godine u Crnoj Gori, od svjetski uticajnog finansijskog magazina The Banker, u izdanju Financial Times-a.

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1214
  • GBP 1 0.8921
  • USD 1 1.1234
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.26 -0.32