SOCIETE GENERALE BANCI MONTENEGRO DODIJELJENA ISKRA NAGRADA ZA FILANTROPIJU,ZA DOPRINOS NA NACIONALNOM NIVOU | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Novosti > SOCIETE GENERALE BANCI MONTENEGRO DODIJELJENA ISKRA NAGRADA ZA FILANTROPIJU,ZA DOPRINOS NA NACIONALNOM NIVOU
SOCIETE GENERALE BANCI MONTENEGRO DODIJELJENA ISKRA NAGRADA ZA FILANTROPIJU,ZA DOPRINOS NA NACIONALNOM NIVOU

Societe Generale Montenegro nagrađena je, po drugi put, ISKRA nagradom za filantropiju.

Ovo značajno priznanje svake godine dodjeljuju Fond za aktivno građanstvo (FAKT), Privredna komora Crne Gore, Ministarstvo za održivi razvoj i turizam i Centar za iseljenike.

Societe Generale Montenegro je prošle godine dobila ISKRA priznanje za doprinos inkluzivnom obrazovanju u Crnoj Gori, dok je ovogodišnju nagradu dobila za cjelokupan doprinos na nacionalnom nivou.

Banka je nagrađena za doprinos banke i njenih zaposlenih opštem dobru građana u Crnoj Gori kao i za promovisanje osnovnih vrijednosti društveno odgovornog poslovanja i dobročinstva.

Societe Generale Montenegro se tokom 2012.godine istakla brojnim akcijama kao što su pomoć opštinama ugroženim u februarskom nevremenu u iznosu od 44 545 eura, donacija četiri patronažna vozila Domu zdravlja Podgorica, donacija za adaptaciju poliklinike Kliničkog centra i mnoge druge.

Korporativna društvena odgovornost nije svojstvena samo banci kao instituciji već i zaposleni u njoj organizuju razne dobrotvorne i volonterske akcije. Najzapaženije akcije zaposlenih ove godine bile su prikupljanje hrane za socijalno najugroženije slojeve stanovništva u Crnoj Gori, ozelenjavanje vrtića „Poletarac“ u okviru JPU „Đina Vrbica“, kao i donacija  „Sigurnoj ženskoj kući“.

ISKRA nagrade za filantropiju svečano su uručene u Kraljevskom pozorištu Zetski dom na Cetinju.

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1087
  • GBP 1 0.8979
  • USD 1 1.1253
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.34 -0.36