Novi izvršni direktor | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Novosti > Novi izvršni direktor
Novi izvršni direktor

Podgorica, 15. decembar 2014.

NOVI IZVRŠNI DIREKTOR BANKE:  MIROSLAV HIRŠL 

Na mjesto glavnog izvršnog direktora Societe Generale banke Montenegro od 15.decembra je imenovan gospodin Miroslav Hiršl. Dosadašnji glavni izvršni direktor, gospođa Branka Pavlović, bila je na ovoj poziciji od septembra 2009. godine. Gospođa Pavlović će nastaviti svoj angažman u okviru Societe Generale grupe, na poziciji predsjednika Odbora direktora u Ohridskoj banci u Makedoniji.

Gospodin Hiršl je rođen u Češkoj Republici. Završio je akademske studije Međunarodne trgovine i bankarstva na Ekonomskom Univerzitetu u Pragu. Postdiplomske studije završio je u Školi za bankarstvo u SAD-u, država Kolorado.

Gospodin Hiršl je svoju profesionalnu karijeru započeo 1996. u „Komerčni banci“,  jednoj od vodećih banaka na češkom tržištu, koja je kasnije postala dio Societe Generale grupe. Radio je na različitim menadžment pozicijama u prodajnoj mreži kao i u centrali banke, kako u radu sa građanima tako i u korporativnoj oblasti.

U 2006. se pridružuje kompaniji ’’Modra pyramida’’, najvećem ogranku „Komerčni banke“ i velikoj specijalizovanoj banci sa fokusom na stambeno finansiranje i i finansijsko savjetovanje. Počeo je svoj angažman kao direktor komercijalnog sektora, a posljednjih nekoliko godina je bio na poziciji potpredsjednika Upravnog odbora i prvi zamjenik generalnog direktora.  

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1214
  • GBP 1 0.8921
  • USD 1 1.1234
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.26 -0.32