Nagrada za društvenu odgovornost | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Novosti > Nagrada za društvenu odgovornost
Nagrada za društvenu odgovornost

Podgorica, 21. april 2016.

NAGRADA ZA DRUŠTVENO ODGOVORNO POSLOVANJE

 

Predsjednik Odbora direktora Societe Generale banke Montenegro g. Milorad Katnić preuzeo je danas, u ime Banke, priznanje Privredne komore Crne Gore za društvenu odgovornost, na svečanoj ceremoniji, u Vili Gorica.

Riječ je o tradicionalnoj godišnjoj nagradi, koju Komora dodjeljuje skoro pola vijeka, od 1969. godine.

„Ova nagrada je potvrda da je društveno odgovorno poslovanje sastavni dio korporativne kulture naše Banke i neizostavan dio poslovanja“, kazao je g. Katnić. „Mi nastojimo da prepoznamo prioritete važne za budućnost građana Crne Gore i kvalitet njihovog života. U skladu sa tim, do sada smo pružali podršku zdravstvenom sistemu, obrazovanju, kulturi i zaštiti životne sredine. Kroz volonterske akcije, svoj doprinos tradicionalno daju i naši zaposleni. Društveno odgovornim aktivnostima želimo da pokažemo građanima da smo strateški opredijeljeni da dugoročno ostanemo na crnogorskom tržištu i da im pružimo podršku kada je to potrebno“, zaključio je Katnić.  

Tokom protekle godine, Banka je dobila još dvije nagrade za društveno odgovorno poslovanje:  istoimeno priznanje od Unije poslodavaca Crne Gore i  nagradu Iskra  od Fonda za aktivno građanstvo. Banka će i dalje nastaviti sa društveno odgovornim aktivnostima u skladu sa potrebama i prioritetima zajednice u kojoj posluje. 

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1214
  • GBP 1 0.8921
  • USD 1 1.1234
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.26 -0.32