Nagrada za Banku godine 2017. U Crnoj Gori | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Novosti > Nagrada za Banku godine 2017. U Crnoj Gori
Nagrada za Banku godine 2017. U Crnoj Gori

Societe Generale banka Montenegro ponovo je proglašena najboljom bankom u Crnoj Gori od strane internacionalnog magazina „The Banker“ u izdanju Financial Times Grupe iz Londona. 
Nagrada za Banku godine u Crnoj Gori i u 2017.godini (Bank of the year 2017 in Montenegro) četvrto je proglašenje Societe Generale Montenegro za najbolju banku od strane ovog magazina, a osmo internacionalno priznanje koje je banka dobila tokom nekoliko prethodnih godina. 
Na svečanoj ceremoniji u Londonu, pred brojnim predstavnicima najboljih svjetskih finansijskih institucija, ovo prestižno priznanje primili su, u ime banke, predsjednik Odbora direktora Societe Generale banke Montenegro, g.Milorad Katnić, kao i izvršni direktor za komercijalne poslove i zamjenik glavnog izvršnog direktora, g.Radule Raonić. 

"The Banker nagrada je priznanje našoj misiji u Crnoj Gori, da budemo banka za primjer u odnosima prema našim klijentima, banka koja prati potrebe građana i privrede i ostvaruje zavidne i stabilne rezultate poslovanja. Ova nagrada, kao i sva naša prethodna priznanja, dokaz je ne samo velikog profesionalizma naših zaposlenih već i povjerenja naših klijenata što je ključno za svaki uspjeh. Zbog toga i ovo priznanje posvećujemo svim zaposlenima u banci kao i svakom od naših 65.000 klijenata." - izjavio je g. Milorad Katnić prilikom uručenja nagrade.

Nagrada za najbolju banku dodjeljuje se svake godine uzimajući u obzir finansijske pokazatelje poslovanja,  strategiju razvoja digitalnih i tradicionalnih kanala plaćanja, kao i odnosa prema klijentima. 

„Čast nam je i zadovoljstvo što već osmi put, internacionalna stručna javnost nagrađuje Societe Generale banku Montenegro prestižnim priznanjem. To je dokaz da je naša banka prepoznata kao savremena, stabilna, profesionalna i inovativna bankarska podrška u Crnoj Gori. Nastavljamo na istom putu, da našim klijentima: građanima, malim i srednjim preduzećima, privredi i javnom sektoru pružamo kvalitetne bankarske usluge, vođeni našim ključnim strateškim opredjeljenjem - zadovoljstvo klijenata je primarni cilj. Time ćemo, uvjeren sam, najbolje dokazati da je svaka od naših internacionalnih nagrada otišla u prave ruke.“ - rekao je prilikom uručenja nagrade g. Radule Raonić.

Magazin „The Banker“  je među najuticajnijim finansijskim časopisima na svijetu, a čitan je u više od 180 zemalja. Još od 1926. godine „The Banker“ objavljuje globalne finansijske informacije namijenjene finansijskim ekspertima i menadžerima. Priznanje koje časopis dodjeljuje bankama, smatra se jednim od najprestižnijih svjetskih bankarskih nagrada.

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1087
  • GBP 1 0.8979
  • USD 1 1.1253
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.34 -0.36