SOCIETE GENERALE BANKA MONTENEGRO NAGRADILA NAJSTARIJEG KLIJENTA | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Novosti > SOCIETE GENERALE BANKA MONTENEGRO NAGRADILA NAJSTARIJEG KLIJENTA
SOCIETE GENERALE BANKA MONTENEGRO NAGRADILA NAJSTARIJEG KLIJENTA

Širom svijeta 1.oktobar obilježava se kao međunarodni Dan starih. To je dobra prilika da se podsjetimo da je starijima naša pažnja neophodna i da im treba pomoći da svoju starost prožive lijepo i dostojanstveno.

U Crnoj Gori živi preko 80 000 osoba starijih od 65 godina, a procjenjuje se da će do 2050.godine četvrtina stanovništva u našoj zemlji imati više od 65 godina. Istraživanja pokazuju da su stari u Crnoj Gori osjetljiva grupa I da im zbog problema kao što su loše zdravlje, a često i nemogućnost da brinu sami o sebi, treba posvetiti posebnu pažnju.

U sklopu obilježavanja Dana starih Societe Generale banka Montenegro odlučila je da posjeti svog najstarijeg klijenta i uruči mu prigodan poklon. Najstariji klijent banke je gospođa Vasiljka Šćepanović, iz sela Lazarev krst u blizini Danilovgrada.

“Gospođa Vasiljka Šćepanović, vesela starica od 104 godine, najstariji je klijent naše banke pa smo odlučili da je posjetimo i provedemo neko vrijeme sa njom. Željeli smo da joj uručimo prigodan poklon, ali je gospođa Vasiljka skromno odgovorila da svega ima i da joj ništa ne treba, a da smo joj svakako dobrodošli u posjetu. Već godinama gospođa Vasiljka prima svoju penziju u ekspozituri Societe Generale banke Montenegro u Danilovgradu pa smo odlučili da joj, kao našem najstarijem i vjernom klijentu poklonimo dvostruki iznos njene sadašnje penzije. – rekla je Slađana Radović u ime Societe Generale banke Montenegro.

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1095
  • GBP 1 0.9034
  • USD 1 1.1215
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.36 -0.37