Nagradna igra za korisnike MasterCard kartica | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Novosti > Nagradna igra za korisnike MasterCard kartica
Nagradna igra za korisnike MasterCard kartica

Societe Generale banka Montenegro pokrenula je nagradnu igru za korisnike MasterCard kartica pod sloganom: Dovoljan je MasterCard jedan, da osvojiš Suzuki vrijedan!

Svi korisnici MasterCard Debit, MasterCard Gold Debit, MasterCard La Rata, MasterCard Fun Club i MasterCard Business kartica izdatih od Societe Generale banke Montenegro koji u periodu od 1.decembra 2016. do 31.januara 2017. budu obavili makar jednu transakciju, odnosno plaćanje ovim karticama, na prodajnim mjestima u Crnoj Gori i inostranstvu ili kupovinu putem interneta imaju pravo učešća u nagradnoj igri, kao i šansu da osvoje vrijednu nagradu, automobil SUZUKI Vitara 1.6 GL. Šansa za dobijanje nagrade povećava se na svakih pet obavljenih plaćanja, odnosno transakcija, bilo kojom od MasterCard kartica izdatih od strane banke.

Ovom akcijom Societe Generale banka Montenegro želi da nagradi lojalnost postojećih korisnika kartica, ali i nove korisnike koji se u toku trajanja nagradne igre odluče za aktiviranje neke od MasterCard kartica Societe Generale banke Montenegro. Izvlačenje dobitnika nagrade je 7.februara 2017. u studiju televizije RTCG, uz emitovanje emisije o izvlačenju u njihovom jutarnjem programu narednog dana.

Pravila učešća u nagradnoj igri biće objavljena u dnevnim novinama, a takođe ih možete pogledati ovdje.

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1215
  • GBP 1 0.8832
  • USD 1 1.1187
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.24 -0.31