Pomoć djeci sa smetnjama u razvoju | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Novosti > Pomoć djeci sa smetnjama u razvoju
Pomoć djeci sa smetnjama u razvoju

Podgorica, 24 decembar 2015

POMOĆ DJECI SA SMETNAJAMA U RAZVOJU

 

Societe Generale banka Montenegro donirala je pomoć u tehnici i opremanju prostorija NVO „Prvog udruženja roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama“ iz Podgorice.

U udruženju koje je proslavilo 18 godina uspješnog rada trenutno je 101 dijete i omladinac sa smetnjama u razvoju, koji svakodnevno posjećuju prostorije udruženja. Kupovinom ugaone garniture, laptopa, dva tableta i jednog fotoaparata, težilo se poboljšanju uslova za boravak i pružanje stručne podrške djeci i omladini sa smetnjama u razvoju u prostorijama udruženja.Oni se u Udruženju druže, igraju, uče i rade na poboljšanju svojih mogućnosti. Udruženje je usmjereno na postizanje najvećeg mogućeg stepena samostalnosti, edukacije i socijalne integracije djece i omladine sa smetnjama u psihofizičkom razvoju.

Societe Generale banka Montenegro kroz svoje aktivnosti posebnu pažnju posvećuje djeci sa smetnjama u razvoju i djeci iz socijalno ugroženih porodica. Banka je podržala i otvaranje Igračkoteke, u organizaciji NVO Roditelji, kupovinom 20 stolica. Igračkoteka ili  „bilblioteka igračaka“ je razvojni centar za djecu iz socijalno ugroženih porodica, gdje će biti pružana i podrška u učenju, kao i psihološka i pravna pomoć za djecu i roditelje. Mjesto je otvoreno i za svu ostalu djecu predškolskog i školskog uzrasta. 

 

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1095
  • GBP 1 0.9034
  • USD 1 1.1215
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.36 -0.37