KLIJENTI I ZAPOSLENI SOCIETE GENERALE MONTENEGRO PRIKUPILI VIŠE OD 30 000 EURA POMOĆI ZA PODRUČJA UGROŽENA U POPLAVAMA | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Novosti > KLIJENTI I ZAPOSLENI SOCIETE GENERALE MONTENEGRO PRIKUPILI VIŠE OD 30 000 EURA POMOĆI ZA PODRUČJA UGROŽENA U POPLAVAMA
KLIJENTI I ZAPOSLENI SOCIETE GENERALE MONTENEGRO PRIKUPILI VIŠE OD 30 000 EURA POMOĆI ZA PODRUČJA UGROŽENA U POPLAVAMA

Klijenti i zaposleni Societe Generale Montenegro prikupili su više od 30 000 eura pomoći za stanovništvo ugroženo u poplavama u Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Saosjećajući sa ugroženima Societe Generale banka Montenegro već je donirala 10 000 eura za ublažavanje posledica poplava čime se ukupan dosadašnji iznos koji je prikupila banka, kao i njeni klijenti i zaposleni popeo na više od 40 000 eura.

Ukupan prikupljeni iznos novčane pomoći uplaćen je Crvenom krstu Crne Gore koji će sredstva usmjeriti Crvenom krstu Srbije i Crvenom krstu Bosne i Hercegovine.

Imajući u vidu ozbiljnost situacije i neophodnog hitnog djelovanja, Banka je odmah nakon prvih vijesti o ovoj iznenadnoj prirodnoj katastrofi otvorila žiro račun 550-96-86 na koji svi zainteresovani i dalje mogu uplatiti sredstva u cilju pomoći područjima ugroženim u poplavama. Banka je omogućila da uplate na ovaj račun budu u potpunosti oslobođene naknada. Novčanu pomoć je moguće uplatiti i putem elektronskog bankarstva SOŽE bankinga, pa pozivamo sve kompanije i pojedince da budu solidarni i da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima.

Svaki, pa i najmanji iznos je dobrodošao i doprinijeće otklanjanju posledica i, nadamo se, brzom oporavku ugroženih područja.

Societe Generale Montenegro je i prethodnih godina donirala značajna sredstva za saniranje posledica poplava i drugih nepogoda, pa je i u ovom teškom momentu odlučila da opredijeli značajna sredstva pomoći.

 

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1095
  • GBP 1 0.9034
  • USD 1 1.1215
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.36 -0.37