Zasađeno 150 sadnica stabala | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Novosti > Zasađeno 150 sadnica stabala
Zasađeno 150 sadnica stabala

SOCIETE GENERALE MONTENEGRO DONIRALA 150 SADNICA STABALA – ZAPOSLENI ORGANIZOVALI AKCIJU SADNJE

Societe Generale banka Montenegro donirala je 150 sadnica u cilju ozelenjavanja i zamjene starih stabala u četiri parka u Podgorici. Ova akcija je još jedna od brojnih aktivnosti banke u sklopu proslave značajnog jubileja, stopedeset godina od osnivanja Societe Generale Grupe.

U akciji sadnje učestvovali su zaposleni u banci koji su izdvojili jedan dan vikenda da bi u Njegoševom i parku na Pobrežju, Karađorđevom i Kraljevom parku zasadili stabla i time doprinijeli stvaranju novih i održavanju postojećih prijatnih zelenih kutaka u glavnom gradu.

Partner u ovoj akciji, preduzeće Zelenilo izvršilo je snimanje lokacija i određivanje potrebne vrste sadnica kako bi se na ove četiri lokacije zasadile odgovarajuće vrste stabala. U Njegoševom parku, u dijelu sa južne strane Visećeg mosta gdje je u ranijem požaru stradao dio stabala zaposleni Societe Generale Montenegro zasadili su čemprese, javore kao i ukrasni bagrem, dok je novi park na Pobrežju obogaćen sadnicama breze, javora i bagrema, kao i magnolijama i palmama. S obzirom da je među sadnicama bilo osjetljivih biljaka pejzažni arhitekti i zaposleni Zelenila pratili su i pomagali akciju sadnje dajući neophodne instrukcije za pravilni tretman sadnica.

Zaposlenima banke u sadnji su se pridružili i članovi njihovih porodica kao i brojni građani koji nedjeljno jutro tradicionalno koriste za šetnju u parku.

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1095
  • GBP 1 0.9034
  • USD 1 1.1215
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.36 -0.37