Societe Generale banka Montenegro - najbolja banka u Crnoj Gori | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Novosti > Societe Generale banka Montenegro - najbolja banka u Crnoj Gori
Societe Generale banka Montenegro - najbolja banka u Crnoj Gori

Internacionalni magazin Euromoney ponovo je proglasio Societe Generale banku Montenegro najboljom bankom u Crnoj Gori i dodijelio joj Nagradu za izuzetnost (Award for Excellence) i za 2016. godinu. Proglašenje Societe Generale Montenegro za najbolju banku je još jedna potvrda da je banka i van granica Crne Gore prepoznata kao pouzdan oslonac građanima, profesionalan partner privrednim subjektima i kontinuirana podrška društvenog razvoja u Crnoj Gori.
Povodom ovog priznanja predsjednik Odbora direktora Societe Generale banke Montenegro, g.Milorad Katnić, izjavio je:

«  Euromoney nagrada je potvrda i priznanje za dobre rezultate koje Societe Generale banka ostvaruje u Crnoj Gori. Najveće zasluge za nagradu pripadaju zaposlenima koji pružaju kvalitetnu i profesionalnu uslugu sve većem broju klijenata. U tom kontekstu koristim priliku da zahvalim prije svega zaposlenima na posvećenom radu i klijentima koji su nam ukazali povjerenje. Zaposleni i klijenti su najveća vrijednost ove banke. »

Euromoney Nagrada za izuzetnost ove godine obilježava 25 godina tradicije. Svoje zadovoljstvo što je Societe Generale banka Montenegro dobitnik jubilarne Euromoney nagrade izvršni direktor za komercijalne poslove banke i zamjenik glavnog izvršnog direktora, g.Radule Raonić, izrazio je riječima:

Veliko je zadovoljstvo što je Euromoney magazin po treći put proglasio Societe Generale banku Montenegro najboljom bankom u Crnoj Gori. Drago nam je što se misija naše banke da bude birana zbog posvećenosti njenih timova, profesionalnog odnosa prema svojim klijentima, visokog kvaliteta proizvoda i usluga, stalnog rasta i stabilnog poslovanja, kontinuirano prepoznaje ne samo na našem tržištu već i internacionalno. Euromoney nagrada raduje i obavezuje da snažno nastavimo na svom putu inovacija i pune posvećenosti u ostvarivanju osnovnog cilja - visokog zadovoljstva svih naših klijenata.“

Magazin Euromoney je od 1969.godine među najznačajnijim izvorima informacija o svjetskom tržištu. Analizira i nagrađuje rad najboljih banaka i finansijskih institucija u preko 100 zemalja svijeta. Euromoney Nagrada za izuzetnost pokriva oko 20 kategorija bankarskih poslova i ima najveće poštovanje u svijetu finansijskih usluga. Svake godine ovaj prestižni časopis odaje priznanje instituciji koja je svojim klijentima pružila najveći nivo usluga, inovativnosti i ekspertize. Nagrada prepoznaje ne samo institucije već i profesionalce koji su se pokazali kao lideri, inovatori i pokretačka snaga na svom tržištu.

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1215
  • GBP 1 0.8832
  • USD 1 1.1187
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.24 -0.31