Ključevi Citroena C4 Cactus-a uručeni srećnom dobitniku | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Novosti > Ključevi Citroena C4 Cactus-a uručeni srećnom dobitniku
Ključevi Citroena C4 Cactus-a uručeni srećnom dobitniku

Podgorica, 9. maj 2016.

 

NAGRADNA IGRA: VISA KARTICOM PLATI DA SE ISPLATI

URUČENI KLJUČEVI CiTROENA C4 CACTUS-a SREĆNOM DOBITNIKU 

 

Izvršni direktor za komercijalne poslove i zamjenik glavnog izvršnog direktora Societe Generale banke Montenegro Radule Raonić uručio je danas ključeve automobila Citoren C4 Cactus Bošku Zekoviću iz Podgorice, dobitniku nagradne igre Visa karticom plati da se isplati.

Srećni dobitnik je izjavio da je dugogodišnji korisnik usluga Societe Generale banke Montenegro i da je više nego srećan zbog dobitka nagrade. Za nagradu je saznao putem telefonskog poziva službenika Banke koji ga je probudio u jutarnjim satima, a ubrzo su krenuli i pozivi rođaka i prijatelja. Da bi se uvjerio, gledao je snimak jutarnjeg progama Televizije Crne Gore na kojem je bilo javno izvlačenje.

Danas, na uručenju, prisustvovali su i članovi porodice mladog Zekovića, koji je poručio klijentima Societe Generale banke Montenegro da koriste kartice jer donose vrijedne nagrade.  

Podsjetimo, nagradna igra je trajala od 1. marta do 30. aprila 2016. U igri su bili svi korisnici Visa kartica Societe Generale banke Montenegro, izuzev VISA Business kartice, koji su obavili najmanje pet transakcija na POS terminalima ili internetu. Na svakih pet transakcija njihova šansa za dobijanje nagrade se povećavala.  

Korisnici beskontaktnih VISA payWave kartica, nove ponude Banke, bili su u igri samim posjedovanjem kartice. Riječ je  o jednostavnom i brzom načinu plaćanja, bez potrebe za unošenjem PIN-a, za sve iznose ispod 15€. Dovoljno je primaći karticu blizu POS terminala koji podržava beskontaktno plaćanje i transakcija je završena u roku od nekoliko sekundi. U nagradnoj igri, za korisnike beskontaktnih VISA payWave kartica šansa se, takođe, povećavala na svakih pet transakcija.

Svi klijenti banke mogu aplicirati za svoju beskontaktnu VISA payWave karticu, dok oni koji već posjeduju Visa karticu, payWave opciju beskontaktnog plaćanja mogu dobiti sa redovnim reizdavanjem kartice.

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1214
  • GBP 1 0.8921
  • USD 1 1.1234
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.26 -0.32