Zelena akcija | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Novosti > Zelena akcija
Zelena akcija

ZELENA AKCIJA ZAPOSLENIH SOCIETE GENERALE BANKE MONTENEGRO  

Zaposleni Societe Generale Banke Montenegro su danas organizovali “zelenu” akciju u dvorištu Instituta za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore. Oni su uredili dvorište, posadili biljke i postavili klupe za koje su samoinicijativno prikupili sredstva.  

„Dvorište Instituta za bolesti djece smo odabrali kao lokaciju za zelenu akciju upravo zbog najmlađih i njihovog ugodnijeg boravka u bolničkom okruženju.  Zaposleni su samoinicijativno prikupili sredstva za ovu akciju kojima su kupljene sadnice i klupe. Ovo nije prva “zelena” akcija banke. Societe Generale Banka Montenegro tradicionalno ima aktivan pristup u  zaštiti životne okoline. Do sada smo učestvovali u akcijama pošumljavanja parkova i dječijih igrališta u Podgorici. U banci postoji i konstantna inicijativa da smanjimo potrošnju papira i potrošnju električne enegrije“ , izjavio je direktor Sektora za strategiju, marketing i advertajzing Mile Grbin.

Dr Rada Rudanović iz Instituta za bolesti djece je kazala da je za Institut ova akcija samo nastavak dobre saradnje sa Societe Generale Bankom Montenegro. Veliko je zadovoljstvo, kazala je ona, kada toliko mladih ljudi radi zajedno, jednim srcem, za poboljšanje uslova najmlađih.

 Akcijom uređivanja dvorišta Instituta za bolesti djece Banka se pridružila i svjetskom obilježavanju Dana planete Zemlje, koje podrazumijeva da svaki pojedinac svojim primjerom ili akcijom doprinese podizanju svijesti o značaju očuvanja prirode i zaštite životne sredine. 

Kroz aktivnosti tokom proteklih godina Societe Generale Banka Motenegro je nastojala da bude primjer kako treba misliti i djelovati „zeleno“, smanjiti emisiju štetnih gasova i utrošak električne energije. Ispred Upravne zgrade, banka je prošle godine postavila stajalište za bicikle namijenjeno klijentima i zaposlenima banke kojima su bicikli prevozno sredstvo, ali i stil života. Stara tehnologija svijetlećih reklama svih ekspozitura zamijenjena je novom led tehnologijom. U banci se sprovodi konstantna inicijativa za smanjenje potrošnje papira, i razdvajanja papirnog, plastičnog i metalnog otpada u kancelarijama.

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1095
  • GBP 1 0.9034
  • USD 1 1.1215
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.36 -0.37