Darinki Stanić, upravnici ekspoziture banke, uručena nagrada za Najmenadžerku | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Novosti > Darinki Stanić, upravnici ekspoziture banke, uručena nagrada za Najmenadžerku
Darinki Stanić, upravnici ekspoziture banke, uručena nagrada za Najmenadžerku

Darinka Stanić, upravnica ekspoziture Societe Generale banke Montenegro u Podgorici laureatkinja je nagrade
„NAJ MENADŽERKE u Crnoj Gori“ u kategoriji Privreda. Nagradu je dodijelila Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG) u saradnji sa Međunarodnom organizacijom rada (ILO) koja je ovaj konkurs pokrenula u cilju promovisanja uspješnih poslovnih žena koje svojim odgovornim radom, profesionalnim pristupom poslu i ostvarenim rezultatima potvrđuju snagu ženskog liderstva i značaj većeg učešća žena na pozicijama upravljanja i rukovođenja.  
Laureatkinje nagrade “NAJ MENADŽERKE u Crnoj Gori” su uspješne u profesiji koju obavljaju, proaktivne su, inovativne, kreativne, timski orijentisane, raspolažu odgovarajućim znanjima i vještinama i spremne su isto da podijele, iniciraju promjene i uspješno odgovaraju na postavljene izazove, demonstriraju empatičnost, etičnost i liderstvo.

Pravo nominovanja kandidatkinja za ovu nagradu imali su pojedinci, privredni subjekti, institucije, organizacije i udruženja iz Crne Gore.
Prilikom uručenja nagrade, Darinka Stanić je izjavila: „ Žene su pokazale svoju snagu, sposobnost i odgovornost kroz posvećeno djelovanje u svim strukturama društva. Njihova stručnost i potencijal prepoznaje se i u bankarskom sektoru koji posljednjih godina bilježi sve veće učešće žena na menadžerskim pozicijama. To su pozitivne promjene koje pomažu i u rušenju još uvijek prisutnih predrasuda da žene ne mogu obavljati odgovorne i rukovodeće funkcije.“
 
Darinka Stanić svoju karijeru u banci počela je 2011. godine kao blagajnik, da bi ubrzo napredovala do pozicije ličnog bankara za stanovništvo, sve do upravnika ekspoziture Magistrala. Na mjestu upravnika bila je čak u tri ekspoziture.
Odlični rezultati u svakoj od organizacionih jedinica u kojima je radila, proaktivnost, liderstvo, izuzetno dobri međuljudski odnosi u njenom timu bili su i više nego dovoljan razlog da bude nominovana za ovu nagradu.

 

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1214
  • GBP 1 0.8921
  • USD 1 1.1234
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.26 -0.32